ZMYWAK

Zmywak jedno- lub dwukomorowy z dopływem lieżącej ciepłej i zimnej wody.Szafki górnej i dolnej obudowy na wszystkie lotrzebne naczynia, narzędzia i przedmioty dużych ozmiarów, uzupełnione szufladami na przedmioty narzędzia płaskie i małe.Pojemniki na odpadki: koszyczek lub perforo­wane naczynie (z plastyku lub innych tworzyw ztucznych, metalu nierdzewnego itp.) wstawianelo zmywaka i przeznaczone na odsączenie mo- krytych odpadków oraz duże naczynia  na suche od­padki.Komplet naczyń i przyrządów potrzebnych w tym ośrodku.Wielkość ośrodka zależy od wielkości rodziny, zwyczajów kulinarnych i ilości używanych przy­rządów automatycznych. Na ogół im większa jest rodzina, tym większy będzie ośrodek przygotowy­wania, dłuższa jego płaszczyzna pracy i pojem­niejsze szafki dolnej i górnej obudowy.

Witam, Jestem Michał i mam nadzieję, że trafiłeś w miejsce idealne dla siebie. Serdecznie zapraszam Cię do lektury moich wpisów, które poświęcone są mieszkaniom 🙂