POJEMNIKI I OPAKOWANIA

Pojemniki i opakowania na produkty przecho­wywane w szafkach spiżarnianych i chłodniczych w jednej z szafek, przyległej do ośrodka prze­chowywania.Produkty suche i przyprawy — w jednej z sza­fek obudowy górnej.Korzenie i przyprawy w małych ilościach ewen­tualnie na specjalnej płytkiej (10 cm) półeczce pod szafkami górnej obudowy . Wszystkie przechowywane przedmioty, zapasy itp. należy umieszczać i grupować raczej w zależności od częstotliwości ich używania, niż celów, jakim służą — najczęściej używane w najdostępniejszych miejscach. Wyposażenie wewnętrzne szafek i podział ich pó­łek powinny być dokonane z myślą o wygodzie użytkowej i oszczędności przestrzeni.

Witam, Jestem Michał i mam nadzieję, że trafiłeś w miejsce idealne dla siebie. Serdecznie zapraszam Cię do lektury moich wpisów, które poświęcone są mieszkaniom 🙂